KONTAKT OS

Tilbygning

Er huset blevet for småt? Så bør en tilbygning være på tale. En tilbygning kan mere end blot at give dig ekstra kvadratmeter i din bolig, såsom at give et bedre indeklima og mere lys i hele bygningen. Når du overvejer en tilbygning, er et af de vigtigste ting at overveje placeringen af tilbygningen, så du får bedst udbytte af hele din grund.

Vejen til enhver succesfuld byggeprojekt er gennem samarbejde, hvor vores faglighed og erfaring imødekommer din personlige smag og forventning for det kommende byggeri. Intet byggeri bliver vellykket, hvis ikke samarbejdet er i orden. Det er derfor noget vi lægger stor vægt på, når vi tager imod en ny kunde. I skal føle dig i gode hænder hos os og forvente et byggeri af høj kvalitet.

Tilbygning der passer dit hus

Når en tilbygning udføres, vil de ekstra kvadratmeter altid en gevinst i sig selv – en tilbygning er dog også god for at give huset et æstetisk løft og hjælper til at løfte hele facaden på huset.

Når vi laver en tilbygning for dig, har vi altid husets arkitektur in mente, så din nye tilbygning hænger æstetisk sammen med resten af huset. En tilbygning er ikke en isoleret opgave, den skal hænge funktionelt og, ikke mindst, logisk sammen med resten af huset og dets øvrige rum.

Vi rådgiver og hjælper altid til med hvordan det endelige resultat skal se ud. Valg af materialer og hvordan din tilbygning på bedst vis kommer til at hænge sammen med resten af dit hus, er begge noget som vi har stor erfaring med. Du har måske allerede planer og ideer til hvordan tilbygning skal være – lad os hjælpe dig med at føre disse drømme ud i livet.

Kvalitets tilbygningsløsninger

Med os som samarbejdspartner i dit næste tilbygningsprojekt, vil du altså få et hold af håndværkere der kan deres kram, samtidig med at give dig god rådgivning, planlægning og udførsel af allerhøjeste kvalitet. Dette kan vi garantere. 

For os er det vigtigt at du føler dig i gode hænder. Vi sætter derfor en stor ære i at levere et færdigt produkt af høj kvalitet og med en bund bygget af god service. Vi kører dagligt ud til hele Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland og udfører vores arbejde. Skulle det friste, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi fører dine boligdrømme ud i livet.