KONTAKT OS

Maler

Vi har igennem flere år i gamet prøvet lidt af hvert, indenfor malerfaget, om der så er tale om facademaling, slibning eller træværksmaling, står vi klar til at tage om netop din opgave.

Hos Regnbue Håndværker Service har vi et professionelt og effektivt team af malere. Vi har i mere end 10 år udbudt professionelle maler løsninger til kunder i hele storkøbenhavn. Vi tager vare om opgave – store som små. Så det betyder intet, om der blot er tale om en ét-værelses lejlighed, eller et kontor.

Godt samarbejde

Hos Regnbue Håndværker Service, lægger vi altid stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder og vi mener at det bedste resultat, kommer gennem god kommunikation. Samtidig benytter vi os, så ofte som muligt, af miljøvenlige kvalitetsprodukter, således at hverken du eller miljøet lider overlast af overperfumerede og kunstige produkter.

Hvad er prisen?

Priserne for maleropgaver hos Regnbue Håndværker Service afhænger typisk af hvilken slags opgave der er tale om, hvilket omfang det er i og malerprodukterne. I er mere end velkommen til at kontakte os for at tage en uforpligtende snak med os, så vi sammen kan finde ud af, hvilken maleropgave der vil passe perfekt til jer, samt hvilken pris vi kommer frem til. Vi glæder os til at høre fra jer.