KONTAKT OS

Køkken

Er det ved at være på tide med en komplet køkken forandring? Så bør vi tale sammen. Ønsker du en køkken renovation der viser din personlige stil frem og yder den bedste funktionalitet muligt. Om du ønsker et større køkken for at samle familien ved middagsbordet, få lagt flot nyt ensartet gulv der fuldender køkkenet eller noget helt tredje, så er vi hos Regnbue Håndværker Service klar til at håndtere dette.

Et splinternyt køkken kan være en større omgang og det kræver et håndværkerteam der kan deres kram, for at få de bedste resultater. At overlade koordinering og kontrollen af hele opgaven til os, vil være en god løsning for dig. Så bliver det både nemmere og hurtigere for dig, at få dit drømmekøkken. 

Vi sørger naturligvis for, at alle byggekrav opfyldes og at alle opgaver bliver behandlet til punkt og prikke. Hos Regnbue Håndværker Service får du altid kvalitetshåndværk og et resultat der med garanti lever op til dine forventninger og vores egen høje standard.

Renovering af køkken

Du har måske allerede fundet inspiration til dit kommende køkken, enten på internettet eller boligmagasiner, og så ved du allerede godt, at der findes rigtig mange løsninger og produkter, som du kan overveje til dit fremtidige køkken.

Vi ved at det kan være fristende at vælge gør-det-selv vejen, men det bedste resultater kommer dog altid i hus, hvis det er et fagkyndig hold af håndværkere der klarer projektet. Overlad projektet til os, og benyt din tid på ting som er vigtigere for dig. Så du blot kan læne dig tilbage, og nyde det færdige resultat.

Vi har gennem årene stået med  mange renovationer af køkkener og vi ved at intet byggeri bliver vellykket, hvis ikke samarbejdet er i orden. Det er derfor noget vi lægger stor vægt på, når vi tager imod en ny kunde. Du skal føle dig i gode hænder hos os og forvente et byggeri af høj kvalitet. Kombinationen af vores ekspertise og dine ønsker om dit kommende køkken vil resulterer i en løsning som begge parter kan være stolte af. Dette garanterer vi.

Nyt køkken skaber glæde i hjemmet

Mange mener at køkkenet er hjemmets hjerte. Vi gør derfor en stor indsats i at skabe de perfekte rammer i køkkenet for du og din familie. Et flot og praktisk køkken vil skabe glæde i hele hjemmet. Hos os kan du få bygget et køkken i en prisklasse der passer til dig. Om du ønsker et basiskøkken, eller et køkken skræddersyet præcis til dine behov, så er dette noget vi kan klare.

For os er det vigtigt at du føler dig i gode hænder. Vi sætter derfor en stor ære i at levere et færdigt produkt af høj kvalitet og med en bund bygget af god service. Vi kører dagligt ud til hele Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland og udfører vores arbejde. Skulle det friste, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi fører dine boligdrømme ud i livet.