KONTAKT OS

Renoveringsfirma

Når det kommer til renovation, er vi hos Regnbue Håndværker Service eksperter på området. Om det er renovation af et hus, køkken, badeværelse, eller noget helt andet. Vi ved, at en renovering kan dække over mange omfattende projekter, afhængigt af hvilket bebyggelse renovationen skal foregå, og hvilken slags renovation der er tale om.

Hos Regnbue Håndværker Service udbyder vi gerne vores ekspertise omkring renovation til at rådgive dig om dette. Så skulle du have eventuelle spørgsmål eller forespørgsler før en opgave, så du kan være helt sikker, inden vi påbegynder arbejdet. Lad et professionelt renoveringsfirma tage hånd om din opgave, og få et resultat som lever op til dine drømme og ambitioner.

Vi hjælper med renovering

Vi ved at det kan være fristende at vælge gør-det-selv vejen, men det bedste resultater kommer dog altid i hus, hvis det er et fagkyndig hold af håndværkere der klarer projektet for dig. Overlad projektet til os, og benyt din tid på ting som er vigtigere for dig. Vi tilbyder en komplet renovationsløsning for dig og sørger for hele processen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde det færdige stykke arbejde.

Vi hos Regnbue Håndværker Service har mange års erfaring med renovering. Inden vi påbegynder en renovations opgave, kommer vi altid ud og besigtiger opgaven. Vi drøfter sammen hvad du ønsker renoveres og vi giver dig et uforpligtende tilbud på renovationen. Med os kan du være sikker på at din renovering udføres i overensstemmelse med alle branchens regler og standarder.

Badeværelses renovation

Et af vores fokusområder inden for renovation er renovation af badeværelset. Noget som vi er klare eksperter i. I en renovering af badeværelset er det yderst vigtigt, at resultatet er godt, både funktionelt såvel som æstetisk, og alle lag skal være tætte og sikre. Vi tager altid hånd renoveringen, alt du bør tænke på, er altså hvordan du vil bruge din tid, mens vi renoverer hele dit badeværelse. 

 

For os er det vigtigt at du føler dig i gode hænder. Vi sætter derfor en stor ære i at levere et færdigt produkt af høj kvalitet og med et fundament bygget af god service. Vi hjælper altid til med valg af grundplan, udstyr og fliser, hvis dette ønskes. Vi kører dagligt ud til hele Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland og udfører vores arbejde. Skulle det friste, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi fører dine boligdrømme ud i livet.