KONTAKT OS

Gulvbelægning

Gulve er et af de vigtigste dele af vores bolig. At vælge et godt gulv der passer din stil og husets stil er derfor essentielt. Nu er gulvet jo noget du kommer til at se på de næste mange år. Møbler, interiør og ikke mindst husets beboere, både mennesker og kæledyr, er alle ting der skal tages med i overvejelsen, når der snakkes om at få lagt nyt gulv.

Netop hunde og katte kræver mere rengøring i hjemmet og her ville et specielt laminat og vinylgulv være det bedste valg, da de er nemmere at støvsuge, vaske og generelt holde rene og ryddelige.

Hvis valget skulle falde på træ eller laminatgulve, så bør man altid være opmærksom på at disse afgiver lyde af fodtrin, i en større eller mindre grad. Det er derfor vigtigt at vælge et godt isolerende og støjdæmpende underlag til disse gulve. Noget som vi, hos Regnbue Håndværker Service, selvfølgelig står klar til at hjælpe med.

Ligegyldigt hvilken slags gulvbelægning du ønsker, så kan vi selvfølgelig hjælpe til. Vi sørger for at du får lagt et splinternyt og fint gulv i dit hjem. Måske har du allerede haft tanker om valg af materiale og gulvtyper? Så lad os hjælpe til med, at føre dette ud i livet.

Stor erfaring med gulvbelægning

Hos Regnbue Håndværker Service har vi stor erfaring og ekspertises med gulvbelægning. Vores gulvbelægningseksperter har erfaring med al slags gulvbelægning, om det så er trægulve, vinylgulve, laminatgulve, fliser, klinker, linoleumsgulve eller et helt andet gulv. Så kan vi, hos Regnbue Håndværker Service, helt sikkert hjælpe til. Et nyt gulv kan meget mere, end blot at isolere dit hjem. Et nyt gulv giver nemlig også rummet et helt nyt udseende og et friskt pust. At få lagt nyt gulv er derfor noget som er værd at overveje.

Hvis valget skulle falde på et trægulv, så er det vigtigt at overveje hvilken træsort, der skal benyttes på gulvet. At finde den helt perfekt træsort til dit hjem er svært at finde frem til, især når der findes så mange forskellige træsorter. Vi står altid parate på at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have, og rådgive omkring valg af gulvbelægningstype.

Laminat og trægulve - populært gulvbelægning

Laminat- og trægulve har i løbet af årene overtaget pladsen som danskernes foretrukne gulvbelægning foran gulvtæpper. Disse gulvbelægninger kan bruges i alle rum i huset, dog ikke på badeværelset, da dette ikke ville skabe den isolering, som et badeværelse kræver. Her ville gulvfliser være et meget bedre valg.

Både gulv af massivt træ og laminat har at positive egenskaber. Kontra gulvtæpper, så samler disse gulvbelægningstyper ikke støv og skidt, og de er lettere at rengøre ved almindelig gulvvask og støvsugning.

Når vi laver gulvbelægning hos dig, så benytter vi altid den rette overfladebehandling. Dette sikre dig at dit nye gulv kan holde sig flot i mange, mange år.

For os er det vigtigt at du føler dig i gode hænder. Vi sætter derfor en stor ære i at levere et færdigt produkt af høj kvalitet og med en bund bygget af god service. Vi kører dagligt ud til hele Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland og udfører vores arbejde. Skulle det friste, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi fører dine boligdrømme ud i livet.