KONTAKT OS

Nybyggeri

Hos Regnbue Håndværker Service er vi eksperter i nybyggeri og vi gør altid en ekstra indsats, for at vi sammen kan føre dine boligdrømme ud i livet. Vejen til enhver succesfuld byggeprojekt er gennem samarbejde, hvor vores faglighed og erfaring imødekommer din personlige smag og forventning for det kommende byggeri. 

 

Intet byggeri bliver vellykket, hvis ikke samarbejdet er i orden. Det er derfor noget vi lægger stor vægt på, når vi tager imod en ny kunde. Du skal føle dig i gode hænder hos os og forvente et byggeri af høj kvalitet.

Fast byggeleder til jeres nybyggeri

Hvert nybyggeri bliver overset af en fast byggeleder. Byggelederen står til rådighed for eventuelle spørgsmål du måtte få under projektet. Der afholdes altid et opstartsmøde med dig, før vi går i gang med byggeriet, så vi sammen kan afstemme ønsker og forventninger. Vores byggeleder er med fra start til slut, så du skal ikke være urolig om skiftende ansigter under byggeriet.

Din byggeleder står for koordinationen af bygget og er ansvarlig for arbejdspladsen. Skulle du have behov for byggemøder undervejs, er det ikke sværere end at du tager fat i byggelederen og arrangere dette.

Splinternyt hus klar til indflytning

Vi sætter stor ære i altid at være færdige til tiden, du skal derfor ikke være urolige for dette. Nøglerne afleveres altid til den aftalte dato. Ugen inden du får udleveret nøglen, laver vi altid en grundig gennemgang af byggeriet, for at tilse eventuelle fejl og mangler – skulle vi finde fejl eller mangler, udbedres disse selvfølgelig.

Vi afholder altid en et-års-gennemgang af byggeriet og udbedre eventuelle fejl og mangler der kunne have opstået i denne tid. Du skal derfor ikke være urolige for, om vi efterlader dig i mørket efter det oprindelige byggeri er udført.

Regnbue Håndværker Service har tegnet den lovpligtige byggeskadeforsikring – dette sikrer dig 10 års garanti imod alvorlige byggeskader, der opstår på jeres bolig, og som har betydning for boligens levetid og funktionalitet. Forsikringen inklunderer bl.a. Obligatoriske eftersyn af boligen ét og fem år efter, at forsikringen er trådt i kraft.