KONTAKT OS

Badeværelse

Er du parat på at realisere dine badeværelsesdrømme? Så står vi hos Regnbue Håndværker Service parate til at hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet. Vi er eksperter i både at sætte nye badeværelser op og at renoverer badeværelser. Vi har derfor den erfaring der skal til, for at klare projektet for dig.

Vejen til enhver succesfuld byggeprojekt er gennem samarbejde, hvor vores faglighed og erfaring imødekommer din personlige smag og forventning for det kommende byggeri.  Intet byggeri bliver vellykket, hvis ikke samarbejdet er i orden. Det er derfor noget vi lægger stor vægt på, når vi tager imod en ny kunde. Du skal føle dig i gode hænder hos os og forvente et byggeri af høj kvalitet.

Renovering af badeværelse

Vi sætter en stor ære i sætte et badeværelse op, som matcher dine drømme og ønsker til punkt og prikke. Med udgangspunkt i dine ønsker skaber vi sammen planerne for dit nye badeværelse. Med en kyndig hånd og et godt team af håndværkere kan meget lade sig gøre, og vi ved, at vi er det rigtige valg for dig.

Det er mange valgmuligheder og beslutninger der skal overvejes, når der skal laves nyt badeværelse. Skal det være minimalistisk, moderne, naturligt eller blot gammeldags funktionelt? Og hvordan passer alt dette ind i resten af dit hjem. Vi hos Regnbue Håndværker Service hjælper og rådgiver dig gerne med valg af materialer og udtryk. Vi er eksperter på området, så ved at vælge os, som leverandør af dit nye badeværelse, er du altså i sikre og dygtige hænder.

Badeværelse med garanti

Med Regnbue Håndværker Service er du garanteret en godt og solidt stykke håndværk. Vi har i mange år stået for opsætning og renovation af badeværelser hos en lang liste af kunder, så vi ved, at vi også kan varetage netop din opgave. Vi udbyder vores kompetencer til kunder i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og Sydsjælland. Så hvis du føler at badeværelsesdrømmen skal realiseres nu, så er vi de rette til at føre dette ud i livet.

Vi sætter stor ære i altid at være færdige til tiden, du skal derfor ikke være urolige for dette. Nøglerne afleveres altid til den aftalte dato. Ugen inden du får udleveret nøglen, laver vi altid en grundig gennemgang af byggeriet, for at tilse eventuelle fejl og mangler – skulle vi finde fejl eller mangler, udbedres disse selvfølgelig.