KONTAKT OS

Nyt tag

Overvejer du at få skiftet taget på din carport, din tilbygning eller på dit hus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Regnbue Håndværker Service sørger vi for at tage godt hånd om dit tag, så du får et splinternyt tag.

Intet byggeri bliver vellykket, hvis ikke samarbejdet er i orden. Det er derfor noget vi lægger stor vægt på, når vi tager imod en ny kunde. Du skal føle dig gode hænder hos os og forvente et byggeri af høj kvalitet.

Hvorfor bør jeg få skiftet mit tag?

 

Ens tag udsættes af mange ting året rundt – blæst, sol, regn, frost og sne er alle almene ting som slider dit tag. Et tags levetid afhænger af flere forhold og det er derfor svært at give et specifikt antal leveår, dit tag kan holde, før det skal udskiftes.

Et tæt og godt tag er nødvendigt for sundheden for ethvert hus. Er dit tag i fare for at blive utæt eller står du overfor et stort byggeprojekt i hjemmet, renovering eller tilbygning, så kan det også være aktuelt at skifte taget i dit hus.

Er dit tag utæt kan dette også mærkes på varmeregningen, og netop derfor kan et splinternyt tag blive en stor gevinst for dig. I langt de fleste tilfælde vil det også være relevant at overveje efterisolering, i forlængelse af en større ombygning eller renovering. Dette er ligeledes noget vi kan klare for dig.

Ved at skifte tag får du

  • Du får et bedre indeklima
  • Et nyt tag løfter udseendet på hele dit hus
  • En god investering i dit hus, der øger dets værdi
  • Sikring mod regn, blæst og slud

Hvilket slags tag skal jeg vælge?

Der findes en lang række af forskellige løsninger på hvilket tag du skal vælge, til at blive det nye til dit hus. Vigtigst af alt er dog at det nye tag passer til huset, dets udtryk og generelle æstetik. Vi vurdere og komme med rådgivning omkring hver enkelt tagprojekt. Ønsker du et nyt tag, men er i tvivl om hvilken materialetype og udtryk der er bedst for netop dit byggeprojekt, så er vi ikke mere end en opringning eller e-mail væk. Vi guider dig gerne til den optimale løsning for netop dit byggeprojekt.