Der er mange led i en byggeprocess, inden der nås i mål med et godt resultat. Det kræver snilde og erfaring med byggeri, for at få det resultat som du drømmer om. Vores egne in house arkitekter og ingeniøre er parate til at varetaget byggeriet af dit nybyggeri, tilbygning, køkken eller hvad du end måtte drømme om. Du kommer med dine ønsker og drømme om byggeriet og vi fører dem ud i livet.

1. Indledende boligmøde

Når vi modtager en henvendelse fra dig, inviterer vi til et indledende boligmøde med byggelederen og vores egen arkitekt. På mødet lærer vi hinanden at kende og høre om dine ønsker og forventninger om det kommende byggeri. Du beskriver her hvordan du ønsker at det endelige byggerie skal se ud. Vi rådgiver omkring dine ønsker, og vores egen arkitekt får skitseret hvordan det endelige resultat kan se ud, selvfølgelig med feedback fra dig.

2. Vi præsenterer et tilbud

Til det næstkommende opfølgningsmøde ser i vores arkitekts færdige plantegning. På baggrund af dit feedback, rettes dette til indtil resultatet er som du ønsker. Vi præsenterer dig for et tilbud på byggeriet – vi tager selvfølgelig hensyn til både behov, ønsker og budget. Siden vores første møde, er der måske opstået nye idéer, og disse sørger vi naturligvis for at på bedst vis indarbejde i projektet.

3. Ingeniør

Når tilbuddet er accepteret, sørger vores ingeniør for at alt det bagvedliggende og vurdere om det hele passer sammen og kan fungere i praksis. Vores ingeniør vil fra dette punkt af være din kontaktperson og rådgiver gennem byggeforløbet.

Dernæst bliver byggeriet sat i gang.

4. Igangsat byggeri og faste byggemøder

Nu sættes der gang i dit drømmebyggeri! For at sikre en god byggeprocess afholder vi et fast ugentlig byggemøde. Ved disse møder vil vi holde et kort referat af hvad der er sket i løbet af ugen, hvad der er bygget m.m. Ved disse møder har du mulighed for at tage stilling til hvad der er sket, og har du spørgsmål om dit byggeri, så har du mulighed for at få svar på disse her.

Hos Regnbue Håndværker Service går vi meget op i, at der er styr på hele processen og vi gør derfor en stor indsats for at du kan føle dig i trygge hænder. Det er trods alt dit byggeri der er tale om! Vi råder altid vores kunder til at deltage aktivt i vores faste byggemøder – på denne måde kan du se hvordan dit byggeri går og måske lære en ting eller to.

5. Aflevering af byggeri

Når byggeriet er helt færdigt, gennemgår byggelederen altid hele projektet, sammen med håndværkerne. Sammen gennemgår de hele byggeriet og sikrer sig at alting er i den skønneste orden.

Byggelederen vil indkalde dig til aflevering, hvor det nye byggeri vil blive afleveret. Sammen gennemgås der alle byggeriets nye facetter og detaljer. Ved aflevering af byggeriet aftales der et servicebesøg, hvor eventuelle fejl eller mangler rettes til og udbedres.

6. 1 års gennemgang

Når vi afleverer det nye byggeri til dig, så aftaler vi desuden et tidspunkt for 1 års gennemgang. Under selve gennemgangen gennemgås byggeriet og vi kigger på om der skulle have opstået fejl, mangler eller andre svigt i byggeriet.