Hvem er Regnbue Byg

Vi er Regnbue Håndværker Service - et totalrenovations og byggefirma.

Med vores centrale placering i Glostrup har vi rig mulighed for at nå ud til vores kunder i hele Storkøbenhavn, Nord- og Sydsjælland og varetage alle de opgaver som du måtte have. 

Hos Regnbue Håndværker Service vil du altid være i gode hænder. Vi har mange års erfaring med håndteringen af nybyggeri, tilbygninger og renovationer af især badeværelser og køkkener og vi kan helt sikkert hjælpe dig, med dit næste byggeprojekt. For at du får den bedst mulige oplevelse ud af processen, gør vi altid vores bedste for at imødekomme alle dine ønsker om byggeriet. Vi lægger stor værdi i at være transparente i vores arbejdsprocess, dette gennem tillid og ærlighed.

Vi bestræber os altid imod at udfører et godt stykke håndværk, som vores kunder kan være stolte af og tilfredse med. Vi ved hvor vigtigt det er, at stå tilbage med et stykke arbejde, som man stolt kan vise frem til venner og familie.

Alt vores byggeri hos os planlægges og udføres med fokus på tre ting:

Kvalitet

Æstetik

Kundetilfredshed

Trygge rammer med Regnbue Håndværker Service

VI har igennem mange år gennemført flere byggeprojekter, både de store og de små. Med vores solide håndværker baggrund og erfaring indenfor byggebranchen ved vi, hvordan vi bedst når i mål med byggerier, og får et resultat der lever op til vores egen høje standard. 

Det skal være nemt og trygt at bygge med os. Det kræver god kommunikation, tryghed  og et tæt samarbejde. Vi er altid parate på at give rådgivning og svar på, hvad end du måtte have af spørgsmål om vores kommende samarbejde.

Vi går op i at være fleksible, og vi leverer altid resultater til tiden og til den aftalte pris. Hos Regnbue Håndværker Service kommer du ikke ud for skjulte gebyrer eller dårlig service. Vi står klar til at tage hånd om netop din byggeopgave!